Ζοζέφ Αζζάμ

Αμαρτίες...

Αμαρτίες...

Ένας σωστός επαγγελματίας πρέπει να ενημερώνεται συνεχώς, να συμμετέχει ανελλιπώς σε σεμινάρια, γιατί η δουλειά μας ανανεώνεται και βγαίνει πάντοτε κάτι καινούργιο. Για να είσαι πετυχημένος, πρέπει να ακολουθείς τις εξελίξεις. Αυτό είναι το σκεπτικό μου κι αυτό το δρόμο ακολουθώ.

Είμαι ιδρυτικό μέλος στη Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος. Ως ζαχαροπλάστης γνωρίζω όλη την γκάμα των γλυκών της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης (γαλλικά, ευρωπαϊκά, ελληνικά). Η εξειδίκευσή μου όμως είναι η Ανατολίτικη Ζαχαροπλαστική,λόγω και της καταγωγής μου από το Λίβανο. 

Υπηρετώ το επάγγελμα της  Ζαχαροπλαστικής  επί 30 χρόνια. Ξεκίνησα από την ηλικία των 16 ετών και μετά τη σχολή Ξενοδοχειακών Επαγγελμάτων πέρασα από τη θεωρία στην πρακτική με την παρασκευή χειροποίητου φύλλου Βηρυτού!

Όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθώ σεμινάρια για επαγγελματίες, συμμετέχω σε επιδείξεις και ταξιδεύω σε όλη την Ελλάδα διδάσκοντας! Έχω συνεργαστεί ή συνεργάζομαι με μαγαζιά στη Βόρεια Ελλάδα, με το μαγαζί του Φίλιππα Γαβανά στη νότιο Ελλάδα, στην Κρήτη με το εργοστάσιο του Σαβουϊδάκη και στον Κρητικό Φούρνο. Στην Αθήνα, με την Passarella, με τον Βάρσο, με το "Φύσις" που χρησιμοποιεί βιολογικές πρώτες ύλες (ζάχαρη, αλεύρι, γάλα, βούτυρο) και πολλά ακόμη.