Ευαγγελία Ζευκιλή

Αμαρτίες...

Αμαρτίες...

Γεια σας, είμαι η Ευαγγελία!!

Πριν αρχίσω να σας μιλάω για τις σπουδές μου και τις επιτυχίες μου ως διατροφολόγος, θα ήθελα να σας πω κάποια πράγματα για μένα, για το πώς πήρα την απόφαση να ασχοληθώ  και να σπουδάσω την επιστήμη της Διατροφής

Ως παιδάκι, θυμάμαι πάντα την μητέρα μου να με «κυνηγάει» να φάω το, κατά τα άλλα, πεντανόστιμο φαγητό της. Στις οικογενειακές μας συγκεντρώσεις ήμουν πάντα το επίκεντρο των συζητήσεων: Πώς θα βάλω κιλά, ποιες βιταμίνες να πάρω, αν έχω νευρογενή ανορεξία κλπ.

Στο σχολείο ήμουν σε ομάδα στίβου (τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων), για 5 χρόνια έκανα μουσικές σπουδές και παράλληλα μάθαινα ξένες γλώσσες. Οπότε ήμουν ένα υπερδραστήριο παιδί, το οποίο έκαιγε ό,τι κατανάλωνε. Τόσο απλά! Καμία μαγεία εδώ.

Στην εφηβεία  παρατηρούσα παιδιά της ηλικίας  μου αλλά και φίλες μου, συμμαθήτριες, που δεν είχαν το δικό μου βάρος ή που ήταν υπέρβαρα. Αυτό μου έδωσε το ερέθισμα να αρχίσω να διαβάζω βιβλία που είχαν σχέση με την διατροφή. Αυτό ήταν!!! Θα σπούδαζα Διαιτολόγος για να απαλλάξω τις φίλες μου από τα περιττά κιλά τους!!! Ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ και κάτι με το οποίο θα βοηθούσα τους γύρω μου.

Έτσι , λοιπόν ξενιτεύτηκα  στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, σπουδάζοντας στο τμήμα

Διατροφής-Διαιτολογίας του Τ.Ε.Ι.. Άσκησα την πρακτική μου στα BODYLINE, όπου κι έμεινα για πέντε χρόνια ως υπεύθυνη του τμήματος. Ακολούθησαν και άλλες  εταιρίες, όπως το Ιατρικό Κέντρο Αισθητικής & Μεταμόσχευση Μαλλιών στο Μαρούσι, το κέντρο ΜΕDITERRANIAN CORPUS στο Περιστέρι κ.ά.. Ασχολήθηκα ως personal dietitian, αναλαμβάνοντας περιστατικά παχυσαρκίας (παιδιών-ενηλίκων), κλινικής διατροφής, προετοιμασίας αθλητών (μαραθωνίου).

Μετά από αρκετά χρόνια εμπειρίας  και πολλές ώρες δουλειάς αποφάσισα, επιτέλους,  να δημιουργήσω τη δική μου «ελαφριά ζωή», που την ονόμασα Light Life. Πρόκειται  για ένα Πρότυπο κέντρο Διατροφής & Μεταβολικού Ελέγχου με έδρα το Περιστέρι .

 Έχω παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων και  συνεδρίων .Είμαι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων –Διατροφολόγων.

Θα μου πείτε  τώρα τι σχέση έχει μία Διαιτολόγος  με το PastryChef.gr;  Έχει και μάλιστα μεγάλη. Θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω τους μύθους γύρω από τα γλυκά και τη διατροφή, να σας δώσω κάποιες σωστές κατευθύνσεις εάν ακολουθείτε κάποια διατροφή και να σας καθησυχάσω, λέγοντάς σας πως τρώγοντας αυτά τα καταπληκτικά γλυκίσματα που θα βρείτε εδώ μέσα, μπορείτε να  κρατήσετε τις γεύσεις και ταυτόχρονα να διατηρήσετε το βάρος σας, άφοβα! 

                                                                       Καλές γευστικές αποδράσεις!!!