Pastry μυστικά

Σε βαφτίζω... μελομακάρονο!

Σε βαφτίζω... μελομακάρονο!

  Εμπειρικά tips για να μου πετύχουν τα μελομακάρονα: >Η γεύση του λαδιού στα γλυκά παραμένει...

ο παράδεισος των ΜΑΚΑΡΟΝ

ο παράδεισος των ΜΑΚΑΡΟΝ

Σημαντικά Tips για να πετύχουμε αφράτα, περήφανα, άψογα Μακαρόν: >Προετοιμάζουμε πάντοτε τα...

Η ΤΕΛΕΙΑ ΚΡΕΠΑ

Η ΤΕΛΕΙΑ ΚΡΕΠΑ

6 μυστικά για τέλειες κρέπες: Η Μπύρα! Προσδίδει στο μείγμα για κρέπες μια υπόνοια γεύσης και το...

ΧΡΗΣΗ ΦΟΥΡΝΟΥ

ΧΡΗΣΗ ΦΟΥΡΝΟΥ

  Πως ξέρω ότι το γλυκό μου έχει ψηθεί; *Το γλυκό που φτιάχνω έχει ψηθεί, όταν τρυπήσω με ένα...

ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΣΟΚΟΛΑΤΑ

*Εάν χρειαζόμαστε μία πλάκα κουβερτούρα (25γρ.) και δεν έχουμε πρόχειρη, μπορούμε να την αντικαταστήσουμε...

ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ  & ΣΙΡΟΠΙΑ

ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ & ΣΙΡΟΠΙΑ

      Πότε έχει "δέσει" το σιρόπι; *Υπάρχει ένας απλός, σχετικά, τρόπος με τον οποίο...

ΠΑΓΩΤΟ

ΠΑΓΩΤΟ

  Πιο μαλακή υφή: *Εάν θέλουμε το παγωτό μας να αποκτήσει μια πιο μαλακή υφή, μπορούμε να...

ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

  *Η κρέμα γάλακτος που θα χρησιμοποιήσουμε στη ζαχαροπλαστική, πρέπει να είναι πάντοτε κρύα,...

ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ

ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ

  *Για να γίνει πιο πηχτό το μείγμα που χρησιμοποιούμε για το γλυκό μας, η συνταγή μπορεί να αναφέρει τη...

ΚΑΦΕΣ

ΚΑΦΕΣ

  *Εάν η συνταγή σας χρειάζεται 1/4 κούπα βρασμένο, δυνατό καφέ (60 ml), μπορείτε να τον αντικαταστήσετε με:...

Λαχταράω

γλυκά με...