Αν απλώς βαριέστε τις κλασικές βασιλόπιτες, οι περισσότερες εκ των οποίων όντως είναι άνοστες και χωρίς...
Ωδή του Jamie Oliver στα γνωστά σοκολατάκια με μέντα "After Eight"... Αυτή την παραλλαγή, την ονόμασε "After 10"! ~ Το...
Αυτή η συνταγή γλάσο σοκολάτας είναι ιδανική για να καλύψει τούρτες, πάστες, εκλέρ κ.λ.π..
Ο λόγος που αυτό το ρολό ονομάζεται "Αρκτικό" είναι επειδή είναι παγωμένο, μια και η γέμισή του...
Αγαπημένο όσων λατρεύουν τα αφράτα, κρεμώδη γλυκά, με πρωταγωνιστή τον δυνατό καφέ και την ιδιαίτερη υφή...
Το γλάσο μόκα το χρησιμοοιείτε για να γλασάρετε πανέμορφα και πεντανόστιμα τούρτες, πάστες, εκλέρ κλπ..
Τα τουίλ (στα γαλλικά σημαίνει "κεραμίδι") είναι οι γνωστές μας "γλώσσες", οι οποίες γαρνίρνουν συνήθως...
Το γλυκό που φτιάχνω έχει ψηθεί, όταν τρυπήσω με ένα πιρούνι το εσωτερικό του και αφού βγάλω το πιρούνι,...
Το αγαπημένο μωσαϊκό, με ξηρούς καρπούς και κονιάκ.
Γκουρμέ γλυκό, που θυμίζει κέικ ή κορμό. Γίνεται με παντεσπάνι, χωρίς αλεύρι (!) και συνδυάζει τα...