Κρέμα (custard) ιδανική για όσους είναι αυστηρά χορτοφάγοι (vegans) κι επιθυμούν να σερβίρουν τα γλυκύσματά τους...
Το κλασικό γαλακτομπούρεκο γίνεται... σπιτικό.
Το παραδοσιακό γλύκισμα, εμπλουτισμένο με άρωμα από λεμόνι λάιμ.
Σαρακοστιανή συνταγή του αγαπημένου γλυκού, για εκείνους που νηστεύουν αλλά και για όσους προτιμούν...
Αν δεν έχω αποφλοιωμένα (λευκά) αμύγδαλα και σκοπεύω να βράσω νερό και να περιχύσω τα καφέ αμύγδαλα, ώστε...
Ο λόγος που αφήνω τα υλικά για το σάμαλι στη λεκάνη για 2 ολόκληρες ώρες είναι, ούτως ώστε να φουσκώσει το...
Παραδοσιακό, νησιώτικο γλύκισμα. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι ιδραίικη.
Ο αγαπημένος, σιμιγδαλένιος χαλβάς, διανθισμένος με μπόλικο φιστίκι Αιγίνης.
Νηστίσιμος χαλβάς που περιέχει όμως αρκετούτσικες θερμίδες.