Τούρτες-Πάστες

Τούρτα με κρέμα σοκολάτας

Τούρτα με κρέμα σοκολάτας

Το γλυκό που φτιάχνω έχει ψηθεί, όταν τρυπήσω με ένα πιρούνι το εσωτερικό του και αφού βγάλω το πιρούνι, δεν...

τούρτα σοκολάτα-φράουλα

τούρτα σοκολάτα-φράουλα

Κλασική κι αγαπημένη γεύση τούρτας/πάστας.

Χορευτική Τούρτα Pavlova με φράουλες!

Χορευτική Τούρτα Pavlova με φράουλες!

Η Πάβλοβα δημιουργήθηκε το 1929 στην Αυστραλία προς τιμήν μιας μπαλαρίνας με το όνομα Pavlova!  ~ Το...

Τούρτα λεμονιού

Τούρτα λεμονιού

Αν θέλω μπορώ να γαρνίρω την τούρτα μου με ξύσματα λεμονιού, με φύλλα καλά πλυμένα ή με ροδέλες από τη φλούδα...

Βασικά συστατικά : αβγά, λεμόνι
Black Forest

Black Forest

Το παντεσπάνι έχει ψηθεί, όταν τρυπήσω με ένα πιρούνι το εσωτερικό του και αφού βγάλω το πιρούνι, δεν μένει...

Ζαχαρένια τούρτα! (Sachertorte)

Ζαχαρένια τούρτα! (Sachertorte)

Το γλυκό που φτιάχνω έχει ψηθεί, όταν τρυπήσω με ένα πιρούνι το εσωτερικό του και αφού βγάλω το πιρούνι,...

Βασικά συστατικά : αβγά, μαρμελάδα, γάλα
Νουγκατίνα με κρέμα σοκολάτας-πραλίνας

Νουγκατίνα με κρέμα σοκολάτας-πραλίνας

Δουλεύοντας τα φουντούκια με το σιρόπι για το καραμέλωμα, αρχικά οι ξηροί καρποί θα ζαχαρώσουν. Στη...

Βασικά συστατικά : αβγά, φουντούκια, κρέμα γάλακτος
Χριστουγεννιάτικη τουλίπα

Χριστουγεννιάτικη τουλίπα

Ένα γλυκό με ιδιαίτερη εμφάνιση, το οποίο μπορείτε να διακοσμήσετε με ό,τι γεύση και υλικό θέλετε.

Τούρτα μαρέγκα πορτοκάλι

Τούρτα μαρέγκα πορτοκάλι

Το γλυκό που φτιάχνω έχει ψηθεί, όταν τρυπήσω με ένα πιρούνι το εσωτερικό του και αφού βγάλω το πιρούνι, δεν...

Τούρτα μαρέγκα χουρμάδες

Τούρτα μαρέγκα χουρμάδες

Τρυπάμε με ένα πιρούνι το γλυκό. Αν δεν κολλά το μείγμα στα δόντια του, τότε είναι έτοιμο, διαφορετικά...

Λαχταράω

γλυκά με...