Μους-Κρέμες

Κρεμ μπρουλέ αλλά με... σοκολάτα!

Κρεμ μπρουλέ αλλά με... σοκολάτα!

Η κρεμ μπρουλέ, δηλαδή η κρέμα καραμελέ είναι αγαπημένο γλυκό όλων. Σε αυτή τη διαφορετική εκδοχή...

μους λεμόνι

μους λεμόνι

Στο συγκεκριμένο γλυκό όπως και σε όλες τις μους που φτιάχνω, μπορώ να χρησιμοποιήσω όποιο κρεμώδες τυρί...

Βασικά συστατικά : τυρί, αβγά, λεμόνι
Μους γαλλική

Μους γαλλική

Εκ του νόμου, 1 σοκολάτα πρέπει να περιέχει 31%-32% βούτυρο κακάο και περίπου 65% κακαόμαζα. Τα υπόλοιπα...

Λευκή Μους

Λευκή Μους

Η φυσική βανίλια (κλωναράκι) μπαίνει πάντα στην αρχή ενός βρασμού για να  απλώσει το άρωμά της και...

Βασικά συστατικά : αβγά, κρέμα γάλακτος, αλκοόλ
Μους ιταλική παταμπόμ

Μους ιταλική παταμπόμ

Εκ του νόμου, 1 σοκολάτα πρέπει να περιέχει 31%-32% βούτυρο κακάο και περίπου 65% κακαόμαζα. Τα υπόλοιπα...

Βασικά συστατικά : αβγά, κουβερτούρα
Μους bitter

Μους bitter

Σε περίπτωση που φοβόμαστε να χρησιμοποιήσουμε ωμά αβγά, μια και το συγκεκριμένο γλυκό δε θέλει ψήσιμο,...

Βασικά συστατικά : αβγά, αλκοόλ

Λαχταράω

γλυκά με...