Gourmet Επιδόρπιο

Σορμπέ από βατόμουρα

Σορμπέ από βατόμουρα

Το Prosecco που προτείνει η συνταγή, είναι ένας λευκός αφρώδης οίνος, ξηρός έως πολύ ξηρός, που σε άλλες...

Βασικά συστατικά : σαμπάνια, σμέουρα
Ροζ, δροσιστικός κι αρωματικός αφρώδης οίνος

Ροζ, δροσιστικός κι αρωματικός αφρώδης οίνος

Το ροζ αναψυκτικό που θα προκύψει από την όλη διαδικασία, είναι ιδανικό, παγωμένο, για το ζεστό...

Βασικά συστατικά : βατόμουρα, λεμόνι, σαμπάνια
Μαλακές πιτούλες κανέλας

Μαλακές πιτούλες κανέλας

Αν κατά το ψήσιμο διαπιστώσουμε ότι οι ακρούλες από τις πίτες αρπάζουν, μπορούμε να κλείσουμε πρόχειρα το...

Βασικά συστατικά : γάλα, μαγιά, αβγά, κανέλα
διαφορετικό Παγωτό καραμέλας με... θαλασσινό αλάτι

διαφορετικό Παγωτό καραμέλας με... θαλασσινό αλάτι

Ένα τελείως γκουρμέ παγωτό, που ανατρέπει τη γλυκιά ατμόσφαιρα της καραμέλας με την αλατισμένη γεύση...

Βασικά συστατικά : κρέμα γάλακτος, αβγά, γάλα
Σοκολατένιες τρούφες μέντας

Σοκολατένιες τρούφες μέντας

Τα συγκεκριμένα τρουφάκια δεν είναι φτιαγμένα από σοκολάτα, αλλά από το αφράτο μείγμα για μπράουνι....

Πτι φουρ με κράνμπερις και τζίντζερ

Πτι φουρ με κράνμπερις και τζίντζερ

Αφράτα πτι φουρ τριών ορόφων!

Ταρτάκια φράουλας

Ταρτάκια φράουλας

Μπορώ να αποθηκεύσω το ζυμάρι στην κατάψυξη μέχρι και για 1 μήνα. Βγάζω το ζυμάρι, το αφήνω 30' να έρθει σε...

Βασικά συστατικά : αλκοόλ, ξύδι, γάλα, αβγά, φρούτα
Μους φράουλα

Μους φράουλα

Αν δε βρούμε πηκτίνη, μπορούμε να την αντικαταστήσουμε χρησιμοποιώντας ελάχιστο κορν φλάουρ διαλυμένο...

Βασικά συστατικά : φράουλα, κρέμα γάλακτος, αβγά, πηκτίνη
Ροζ Κρέμα Τριαντάφυλλο

Ροζ Κρέμα Τριαντάφυλλο

Τριανταφυλλένια κρέμα-ζελέ που αναδύει τα αρώματα του ρόδου σε ροζ χρωματισμούς!

Σουφλέ με Κουαντρώ (Cointreau)

Σουφλέ με Κουαντρώ (Cointreau)

Αρωματική, γλυκιά κρέμα όπου υπερισχύει το αλκοόλ.

Λαχταράω

γλυκά με...