Gourmet Επιδόρπιο

ζελέ σαμπάνιας και κόκκινων φρούτων

ζελέ σαμπάνιας και κόκκινων φρούτων

Επειδή θα υπάρχει πρόβλημα στο να βρεθούν την ίδια εποχή σταφύλια με φράουλες και κεράσια, μπορούμε είτε...

Βασικά συστατικά : σαμπάνια, κεράσι, φράουλα, σταφύλι
Σοκολατάκια με βατόμουρο

Σοκολατάκια με βατόμουρο

Μπορώ να χρησιμοποιήσω σκόνη κακάο ό,τι γεύση θέλω. Απλώς έχω κατά νου ότι θα δώσει την πρώτη γεύση στα...

Βασικά συστατικά : κρέμα γάλακτος, βατόμουρα, κακάο
Παγωτό λεβάντα με ρινίσματα κουβερτούρας

Παγωτό λεβάντα με ρινίσματα κουβερτούρας

Γκουρμέ, ντελικάτο παγωτό για τους λάτρεις της λεβάντας.

Παγωτό καραμέλα με καρύδια πεκάν

Παγωτό καραμέλα με καρύδια πεκάν

Πλέον δε χρειάζεται να ζηλεύουμε το έτοιμο παγωτό καραμέλας με τα καραμελωμένα καρύδια. Το φτιάχνουμε και...

Παγωτό μανταρίνι

Παγωτό μανταρίνι

Αρωματικό παγωτό, που εκμεταλλεύεται την παιχνιδιάρικη, έντονη διάθεση του μανταρινιού και των χυμών...

Βασικά συστατικά : μανταρίνι, γάλα, αβγά, τυρί, λεμόνι, αλκοόλ
Παγωτό σοκολάτα-ρόδι

Παγωτό σοκολάτα-ρόδι

Αν δεν έχουμε πετιμέζι ροδιού, μπορούμε να φτιάξουμε βράζοντας το χυμό από τα ρόδια. Απλώς προσέχουμε να...

Βασικά συστατικά : κακάο, αβγά, κρέμα γάλακτος, ρόδι
Πουτίγκα με κρέμα μελιού και πικάντικο κρασί

Πουτίγκα με κρέμα μελιού και πικάντικο κρασί

Κλασάτη πουτίγκα, που στην εμφάνιση μοιάζει με κρέμα καραμελέ. Είναι όμως η κυρία Πουτίγκα, αρωματισμένη...

Μίνι Τσίζκεϊκ μέντας

Μίνι Τσίζκεϊκ μέντας

Ένα λιγάκι διαφορετικό cheesecake που "τσιμπάει" ευχάριστα, λόγω της μέντας.

Βασικά συστατικά : μπισκότα, τυρί, γιαούρτι, αβγά, λικέρ
Μακαρόν λεβάντας με ροζ κρέμα από ροδόνερο

Μακαρόν λεβάντας με ροζ κρέμα από ροδόνερο

Προετοιμάζουμε πάντοτε τα μακαρόν από το προηγούμενο βράδυ, μια και τα ασπράδια θα πρέπει να μείνουν...

Μακαρόν λεβάντας με τυρένια κρέμα μελιού

Μακαρόν λεβάντας με τυρένια κρέμα μελιού

Προετοιμάζουμε πάντοτε τα μακαρόν από το προηγούμενο βράδυ, μια και τα ασπράδια θα πρέπει να μείνουν...

Λαχταράω

γλυκά με...