σιροπιαστοί κανόνες:

σιροπιαστοί κανόνες:

 

ΚΑΝΟΝΕΣ για όλα τα σιροπιαστά που είναι φτιαγμένα με φύλλο!

  1. βούτυρο: Το λιώνω για να περιχύσω το φύλλο, χωρίς όμως να το κάψω. Δεν πρέπει να ξεπερνά τους 36° C για να μη χάσει τα αρώματά του. Δε βουτυρώνω ούτε το ταψί ούτε το φύλλο, αλλά με την κουτάλα περιχύνω τα φύλλα από πάνω.
  2. ψήσιμο: Το γλυκό ψήνεται στους 160° C για 1 ώρα περίπου. Μετά το στραγγίζω από το περιττό βούτυρο!
  3. σιρόπι: Πρέπει να είναι στους 32° C. Όταν σιροπιάζω να είναι ζεστά και τα δύο (σιρόπι & γλυκό).

 

Σχόλια


Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο.

Κατηγορίες

Δάσκαλε που δίδασκες!