Αυτό που κάνω εγώ για να γράψω πάνω στη βασιλόπιτα τη νέα χρονιά είναι: Πρώτα πασπαλίζω με μπόλικη άχνη...
Μπορείτε αν βρίσκετε το θυμαρίσιο μέλι πολύ βαρύ, να χρησιμοποιήσετε Ανθέων. ~ Περισσότερα μυστικά...
"Γλυκό" με απίστευτο χρώμα και φυσική, ανάλαφρα γλυκύτητα που ισορροπεί μεταξύ των κατηγοριών "Γλυκό" και...
Το αγαπημένο μας σιροπιαστό με κατανοητό τρόπο. Σε φωνάζει στην κουζίνα! Αν όχι για να το φτιάξεις... για να...
Αν θέλω, μπορώ να προσθέσω στο σιρόπι μου ξύσμα λεμονιού για περισσότερο άρωμα.
Ιδιαίτερο γλυκό, ιδανικό για τις γιορτές, κάτι ανάμεσα σε σκαλτσούνια και κουραμπιέ από τα νησιά μας.
Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο βράσιμο κρασί ή κονιάκ ή ρούμι (χικ!). Χρησιμοποιείτε κρασί και...
Αν δεν έχω μηχανή παγωτού, όσο περισσότερο δουλέψω το μείγμα, αφήνοντάς το για 30' στην κατάψυξη και μετά...
Ιδιαίτερο γλυκό, που για μεγαλύτερη ευκολία δεν θέλει μίξερ!
Μπορώ αντί για λεμόνια ή πορτοκάλια να χρησιμοποιήσω κι άλλα εσπεριδοειδή, όπως γκρέιπφρουτ. Επίσης...