azzam

  • Λίγα λόγια γα εμένα:
  • Μ'αρέσει να μαγειρεύω:
  • Οι θρίαμβοι μου:
  • Οι ήττες μου:

Το βιβλίο συνταγών μου

Ο χρήστης azzam δεν έχει συνταγές στο συνταγολόγιο του

Συνταγές που μοιράστηκε μαζί μας

μάρτσιπαν

μάρτσιπαν

Εάν θέλω μπορώ να χρησιμοποιήσω μικρότερες δόσεις για πιο... σπιτικό αποτέλεσμα!

εργολάβοι

εργολάβοι

Η δόση είναι επαγγελματική, οπότε εσείς κάντε τη μισή ποσότητα. ~ Επίσης, εάν θέλετε μπορείτε να...

Βασικά συστατικά : αμύγδαλα, αβγά, λικέρ , μαρμελάδα
πορτοκαλόπιτα

πορτοκαλόπιτα

Γι'αυτή την εκδοχή της πορτοκαλόπιτας, χρησιμοποιώ όχι παντεσπάνι αλλά φύλλο Βυρηττού, το οποίο έχω πρώτα...

μαμούλ (παραδοσιακό λιβανέζικο γλυκό) με χουρμά!

μαμούλ (παραδοσιακό λιβανέζικο γλυκό) με χουρμά!

Το μαμούλ με τον χουρμά, απλώς τον αφήνω να κρυώσει καλά πριν τον φάω. Δεν τον αχνίζω! ~ Η δοσολογία...

Βασικά συστατικά : χουρμάς, βούτυρο, σιμιγδάλι, μαγιά
μαμούλ (παραδοσιακό λιβανέζικο γλυκό) με φιστίκι Αιγίνης

μαμούλ (παραδοσιακό λιβανέζικο γλυκό) με φιστίκι Αιγίνης

  Αφού κρυώσουν τα μαμούλ , τα πασπαλίζω με μπόλικη άχνη ζάχαρη! ~ Η δοσολογία είναι...

μαμούλ (παραδοσιακό λιβανέζικο γλυκό) με καρύδι

μαμούλ (παραδοσιακό λιβανέζικο γλυκό) με καρύδι

Αφού κρυώσουν τα μαμούλ , τα πασπαλίζω με μπόλικη άχνη ζάχαρη! ~ Η δοσολογία είναι επαγγελματική,...

Βασιλόπιτα ανγκλαίζ

Βασιλόπιτα ανγκλαίζ

Όταν τελειώσω τη διακόσμηση, τοποθετώ πάνω στη βασιλόπιτα ένα λαδόχαρτο και αφού το έχω στρώσει το πατάω...

Βασικά συστατικά : αβγά, πορτοκάλι, γάλα
Κρέμα για τρίγωνα Πανοράματος!

Κρέμα για τρίγωνα Πανοράματος!

Εάν προτιμώ την κρέμα μου πιο γλυκιά, μπορώ φυσικά να προσθέσω περισσότερη ζάχαρη. Δοκιμάζοντας και...

Βασικά συστατικά : γάλα, αβγά, κρέμα γάλακτος
Κρέμα πατισερί

Κρέμα πατισερί

Αυτή την κρέμα τη χρησιμοποιούμε για στρώσεις σε τούρτες και πάστες, όπως και στο περιβόητο μιλφέιγ. ~...

Βασικά συστατικά : γάλα, αβγά, κρέμα γάλακτος
Κέικ κακάο

Κέικ κακάο

Το γλυκό που φτιάχνω έχει ψηθεί, όταν τρυπήσω με ένα πιρούνι το εσωτερικό του και αφού βγάλω το πιρούνι, δεν...

Βασικά συστατικά : κακάο, γάλα, πορτοκάλι, αβγά