"Γλώσσες" (μπισκοτάκια) παγωτού

από : Top Chef!
Η δόση είναι επαγγελματική, οπότε εάν δε σκοπεύουμε να ταΐσουμε λόχο ή να διοργανώσουμε παγωτό-πάρτυ, μπορούμε να κάνουμε μικρότερη.

Υλικά

Διαδικασία

Χτυπάω τα ασπράδια με τη ζάχαρη, να αφρατέψουν. Προσθέτω και υπόλοιπα υλικά μου, μέχρι να σχηματιστεί ζύμη. Βγάζω τη λαμαρίνα από το φούρνο και στρώνω επάνω της ένα φύλλο λαδόχαρτου. Γεμίζω τη σακούλα του κορνέ με τη ζύμη, επιλέγω για το κορνέ την ίσια μύτη και σχεδιάζω στη λαδόκολλα μπισκότα ("γλώσσες") παγωτού, είτε σε μακρόστενο είτε σε στρογγυλό σχήμα!

Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 10'.

Σχόλια


Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο.

Δοκιμασμένη συνταγή

Κατηγορίες

Μπισκότα-Κουλουράκια, Finger... Dessert!, Παγωτά-Γρανίτες-Σορμπέ

Μαγικά φίλτρα

παγωτό, σιμιγδάλι, κουλούρι, μπισκότο

Δοκιμάσατε και κρίνατε

0 Σχόλια

0

0 ψήφοι

βασικά συστατικά :

  1. σιμιγδάλι
  2. αβγά