Ζελέ με αχλάδια-τζίντζερ-βερίκοκα

Ζελέ με αχλάδια-τζίντζερ-βερίκοκα
από : fanny-m
Νηστίσιμο αλλά και σχετικά διαιτητικό γλυκό, το οποίο αποτελείται από φρούτα. Αν κάνετε τη δική σας μαρμελάδα, ακόμη καλύτερα γιατί έτσι θα ξέρετε τι περιέχει.

Υλικά

Διαδικασία

Βάζουμε τη μαρμελάδα βερίκοκο σε τηγάνι και ρίχνουμε λίγο-λίγο το χυμό πορτοκαλιού, ανακατεύοντας. Κόβουμε τα αχλάδια στη μέση και τα ρίχνουμε στο τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε τα βερίκοκα και το τζίντζερ. Γυρίζουμε τα φρούτα, κάθε τόσο, μέχρι να μαλακώσουν. Το σιρόπι που μένει πρέπει να έχει δέσει και να αρχίζει να καραμελώνει.

για τη διακόσμηση: (προαιρετικά)

Κατεβάζουμε από τη φωτιά και τα σερβίρουμε ζεστά, πασπαλισμένα με το κουκουνάρι.

Σχόλια


Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο.

Κατηγορίες

Νηστίσιμα, Μαρμελάδες & Ζελέ, Διαίτης

Μαγικά φίλτρα

μαρμελάδα, μαρμελάδα βερίκοκο, βερίκοκο, αποξηραμένα φρούτα, φρούτα, φρέσκα φρούτα, αχλάδι, αχλάδια, πορτοκάλι, πορτοκάλια, βερίκοκα, τζίντζερ, μπαχάρια, μπαχαρικά, αποξηραμένο βερίκοκο, αποξηραμένα βερίκοκα, κουκουνάρι, κουκουνάρια

Δοκιμάσατε και κρίνατε

0 Σχόλια

0

0 ψήφοι