ζελέ βερίκοκο

ζελέ βερίκοκο
από : Μαιρούλα
Κάθε μερίδα περιέχει 100 θερμίδες.

Υλικά

Διαδικασία

Μουσκεύουμε τα βερίκοκα στο νερό για 1 νύχτα τουλάχιστον. Πολτοποιούμε τα βερίκοκα και τα προσθέτουμε στο νερό. Μαλακώνουμε τα φύλλα ζελατίνας σε ένα μπολάκι με λίγο κρύο νερό και στη συνέχεια τα λιώνουμε σε ελάχιστο ζεστό νερό. Τα ρίχνουμε στον πολτό, ανακατεύουμε ελαφρά και ρίχνουμε το μείγμα σε φόρμα ή μπολάκια. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες, να παγώσει καλά το ζελέ μου (το δοκιμάζω με το δάχτυλο). Όταν σταθεροποιηθεί το ζελέ ξεφορμάρουμε, βουτώντας το σε καυτό νερό.

για τη διακόσμηση: (προαιρετικά)

Σερβίρουμε με γαρνιτούρα τα ξερά φρούτα της αρεσκείας μας.

Σχόλια


Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο.

Κατηγορίες

Διαίτης, Νηστίσιμα, Μαρμελάδες & Ζελέ

Μαγικά φίλτρα

ζελέ, ζελέ φρούτων, αποξηραμένα φρούτα, αποξηραμένα βερίκοκα, αποξηραμένο βερίκοκο, ξερά φρούτα, ξερά βερίκοκα, ζελατίνη, γλυκό διαίτης, νηστεία, νηστίσιμα γλυκά

Δοκιμάσατε και κρίνατε

0 Σχόλια

0

0 ψήφοι

βασικά συστατικά :

  1. αποξηραμένα φρούτα
  2. λεμόνι