Σορμπέ ανανά

Σορμπέ ανανά
από : fanny-m
Για ένα πιο εντυπωσιακό κι εξωτικό σερβίρισμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το εσωτερικό του ανανά για το σορμπέ μας, αντί για μπολάκια ή ψηλά ποτήρια.

Υλικά

Διαδικασία

Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό, το χυμό του λεμονιού και τη μέντα για 2'-3'. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα βάζουμε στο ψυγείο. Χτυπάμε τον ανανά στο μπλέντερ. Προσθέτουμε λίγο από το σιρόπι μέντας και χτυπάμε ώστε να γίνει πολτός. Προσθέτουμε το υπόλοιπο σιρόπι και ανακατεύουμε.

Αν έχουμε μηχανή παγωτού, φτιάχνουμε το σορμπέ σε αυτή, διαφορετικά παγώνουμε το σορμπέ στην κατάψυξη σε μεταλλικό σκεύος και βγάζουμε κι ανακατεύουμε κάθε 15'. Επαναλαμβάνουμε τουλάχιστον 6 φορές.

Σχόλια


Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο.

Κατηγορίες

Παγωτά-Γρανίτες-Σορμπέ

Μαγικά φίλτρα

σορμπέ, σορμπέ φρούτων, σορμπέ ανανά, ανανάς, φρούτα, φρέσκα φρούτα, εξωτικά φρούτα, εξωτικό φρούτο, σιρόπι, σιρόπι μέντας, μέντα

Δοκιμάσατε και κρίνατε

0 Σχόλια

0

0 ψήφοι

βασικά συστατικά :

  1. λεμόνι
  2. μέντα
  3. ανανάς