Κρέμα μασκαρπόνε και μέντα (για επικάλυψη)

Κρέμα μασκαρπόνε και μέντα (για επικάλυψη)
από : ζαχαροστρόβιλος
Φυλάω την κρέμα στο ψυγείο αν δε τη χρησιμοποιήσω άμεσα. Με αυτή, γαρνίρω κεκάκια και μάφιν, cupcakes και μπράουνις. Μπορώ, αφού τη χρησιμοποιήσω, να διακοσμήσω το γλυκό μου και με φυλλαράκια φρέσκιας μέντας.

Υλικά

Διαδικασία

Στον κάδο του μίξερ χτυπάω για 30'' το τυρί, την άχνη, το εκχύλισμα μέντας, το χρώμα ζαχαροπλαστικής και 1 κ.σ. κρέμα γάλακτος, μέχρι να δημιουργηθεί μια ενιαία κρέμα. Αν το μείγμα είναι πολύ πηχτό κι όχι όσο κρεμώδες το θέλω, προσθέτω άλλη 1 κ.σ. κρέμα γάλακτος.

Σχόλια


Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο.

Κατηγορίες

Γλάσο-Επικάλυψη-Σως

Μαγικά φίλτρα

μέντα, εκχύλισμα, εκχύλισμα μέντας, πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής, χρώμα, χρώμα ζαχαροπλαστικής, επικάλυψη, βασική συνταγή, βασικές κρέμες, τυρί, τυρί μασκαρπόνε

Δοκιμάσατε και κρίνατε

0 Σχόλια

0

0 ψήφοι