Νηστίσιμο κουλούρι

Νηστίσιμο κουλούρι
από : Μαιρούλα
Κουλούρι, ιδανικό για το διάστημα της νηστείας κι όχι μόνο.

Υλικά

Διαδικασία

Σε μπολ ανακατεύουμε το κρασί, το καλαμποκέλαιο, τη ζάχαρη, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε λίγο-λίγο το κοσκινισμένο αλεύρι, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να φτιάξουμε μια ζύμη μαλακή.

για την επικάλυψη:

Πλάθουμε τα κουλουράκια σε ό,τι σχήμα θέλουμε, τα αλείφουμε ελαφρά με νερό και τα πασπαλίζουμε με το σουσάμι, ώστε να κολλήσουν.

Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C-180°C 15'-20', μέχρι να ροδίσουν.

 

Σχόλια


Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο.

Κατηγορίες

Μπισκότα-Κουλουράκια, Finger... Dessert!, Νηστίσιμα

Μαγικά φίλτρα

κουλούρι, κουλούρια, νηστεία, νηστίσιμο κουλούρι, κρασί, λευκό κρασί, καλαμποκέλαιο, σουσάμι, μαύρο σουσάμι

Δοκιμάσατε και κρίνατε

0 Σχόλια

0

0 ψήφοι

βασικά συστατικά :

  1. κρασί
  2. καλαμποκέλαιο
  3. σουσάμι