νηστίσιμη Πανακότα με γάλα καρύδας

νηστίσιμη Πανακότα με γάλα καρύδας
από : fanny-m
Νηστίσιμη πανακότα που φιγουράρει κάτω από αραιωμένο σιροπάκι μελιού.

Υλικά

Διαδικασία

Σε κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα καρύδας, τη ζάχαρη, το κλωναράκι βανίλιας κομμένο κάθετα και τα βάζουμε στη φωτιά. Μόλις αρχίσουν να βράζουν, τα κατεβάζουμε και προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνης, που τα έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό και στραγγίσει. Ανακατεύουμε συνέχεια, μέχρι να διαλυθεί καλά η ζελατίνη κι αρχίσει να κρυώνει το μείγμα.

Αφαιρούμε το κλωναράκι βανίλιας και μοιράζουμε σε φορμάκια ή σε μπολάκια. Βάζουμε την κρέμα στο ψυγείο να κρυώσει και να πήξει καλά (αρκετές ώρες). Ξεφορμάρουμε βουτώντας κάθε φόρμα για δευτερόλεπτα σε καυτό νερό και σερβρίρουμε.

για την επικάλυψη: (προαιρετικά)

Ρίχνουμε πάνω από την πανακότα λίγο μέλι αραιωμένο με λίγο ζεστό νερό.

Σχόλια


Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο.

Κατηγορίες

Πανακότα & Cheesecake, Νηστίσιμα

Μαγικά φίλτρα

πανακότα, νηστίσιμη πανακότα, πανακότα με γάλα καρύδας, γάλα καρύδας, κρέμα, νηστίσιμη κρέμα, νηστεία, νηστίσιμα γλυκά, μέλι, βανίλια, φυσική βανίλια, λοβός βανίλιας

Δοκιμάσατε και κρίνατε

0 Σχόλια

0

0 ψήφοι

βασικά συστατικά :

  1. γάλα καρύδας
  2. μέλι