γλυκοπατάτα με δαμάσκηνα (χωρίς ζάχαρη!)

γλυκοπατάτα με δαμάσκηνα (χωρίς ζάχαρη!)
από : Ορφέας
Ιδιαίτερο γλυκό, που αποφεύγει τη ζάχαρη και κοιτάζει τη γραμμή του!

Υλικά

Διαδικασία

Καθαρίζω και κόβω τις γλυκοπατάτες σε ισόπαχες φέτες. Παίρνω τα φύλλα της αμπαρόριζας και την γλυκοπατάτα και τα βράζω μαζί. Όταν μαλακώσουν οι πατάτες μου, τις πολτοποιώ, μαζί με το ξύσμα του λεμονιού (μπορώ να χρησιμοποιώ μισό λεμόνι, αν δε θέλω έντονη γεύση λεμονιού) και τη βανίλια. Προσθέτω και τα ξερά δαμάσκηνα και πολτοποιώ όλα τα υλικά μου καλά.

Γεμίζω μπολάκια και σερβίρω.

Σχόλια


Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο.

Δοκιμασμένη συνταγή

Κατηγορίες

Διαίτης, Νηστίσιμα, Μους-Κρέμες, Διάφορα

Μαγικά φίλτρα

κρέμα, γλυκοπατάτα, γλυκοπατάτες, δαμάσκηνα, ξερά δαμάσκηνα, αποξηραμένα δαμάσκηνα, αποξηραμένα φρούτα, ξερά φρούτα, αμπαρόριζα, ξύσμα, ξύσμα λεμονιού, πολτοποιώ, πολτός

Δοκιμάσατε και κρίνατε

0 Σχόλια

0

0 ψήφοι