γκανάζι (για ταρτάκια)

γκανάζι (για ταρτάκια)
από : Top Chef!
Αν θέλω, μπορώ να σερβίρω την γκανάζ με ξηρούς καρπούς!

Υλικά

Διαδικασία

Σε μια κατσαρόλα βράζω την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη κι ανακατεύω να διαλυθούν οι κόκκοι. Προσθέτω το κακάο, ανακατεύω να ενσωματωθεί καλά κι αποσύρω από τη φωτιά. Προσθέτω το βούτυρο και την κουβερτούρα κομμένη ή σε ξύσμα κι ανακατεύω ζωηρά. Αν θέλω προσθέτω τη βανίλια και το ποτό.

Σουρώνω την γκανάζ και την αφήνω στο ψυγείο να κρυώσει καλά.

Σχόλια


Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο.

Δοκιμασμένη συνταγή

Κατηγορίες

Γλάσο-Επικάλυψη-Σως, Βασικές Κρέμες-Γέμιση

Μαγικά φίλτρα

γκανάζ, γκανάζι, επικαλύψεις, επικάλυψη, επικάλυψη γλυκών, γέμιση, κρέμα γάλακτος, κακάο, άγλυκο κακάο, κουβερτούρα, ξύσμα κουβερτούρας, ποτό, αλκοόλ, βασικές κρέμες, βασική συνταγή

Δοκιμάσατε και κρίνατε

0 Σχόλια

0

0 ψήφοι

βασικά συστατικά :

  1. κρέμα γάλακτος
  2. κακάο
  3. αλκοόλ