γλάσο μόκα

γλάσο μόκα
από : Μαιρούλα
Το γλάσο μόκα το χρησιμοοιείτε για να γλασάρετε πανέμορφα και πεντανόστιμα τούρτες, πάστες, εκλέρ κλπ..

Υλικά

Διαδικασία

Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε το βούτυρο να αφρατέψει. Κοσκινίζετε τη ζάχαρη με το κακάο και την προσθέτετε λίγη-λίγη στο βούτυρο, ενώ χτυπάτε συνεχώς. Προσθέτετε τους κρόκους των αβγών έναν-έναν και τον καφέ, διαλυμένο στο ζεστό νερό. Δουλεύετε τα υλικά, μέχρι το γλάσο να γίνει αφράτο.

 

Σχόλια


Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο.

Κατηγορίες

Γλάσο-Επικάλυψη-Σως

Μαγικά φίλτρα

γλάσο, γλάσο μόκα, βασική συνταγή για γλάσο, βασικό γλάσο, καφές, στιγμιαίος καφές, φρέσκο βούτυρο, άγλυκο κακάο, κακάο, κρόκος αβγού, επικαλύψεις, επικάλυψη, επικάλυψη γλυκών

Δοκιμάσατε και κρίνατε

0 Σχόλια

0

0 ψήφοι

βασικά συστατικά :

  1. κακάο
  2. κρόκος αβγού
  3. καφές