γλάσο σοκολάτας

γλάσο σοκολάτας
από : γιαγιά (χι χι)
Αυτή η συνταγή γλάσο σοκολάτας είναι ιδανική για να καλύψει τούρτες, πάστες, εκλέρ κ.λ.π..

Υλικά

Διαδικασία

Στο μίξερ χτυπάτε το βούτυρο. Κοσκινίζετε τη ζάχαρη με το κακάο και τα ρίχνετε λίγο-λίγο στο βούτυρο, ενώ συνεχίζετε το χτύπημα.  Προσθέτετε τους κρόκους των αβγών, έναν-έναν, καθώς και το νερό, αφού διαλύσετε μέσα τον καφέ. Χτυπάτε το γλάσο μέχρι να γίνει αφράτο. Είστε έτοιμοι!

~γιαμ γιαμ~

Σχόλια


Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο.

Δοκιμασμένη συνταγή

Κατηγορίες

Γλάσο-Επικάλυψη-Σως

Μαγικά φίλτρα

γλάσο, γλάσο σοκολάτας, βασική συνταγή, βασική συνταγή για γλάσο, άγλυκο κακάο, κακάο, στιγμιαίος καφές, καφές, κρόκος αβγού, επικάλυψη, επικαλύψεις, επικάλυψη γλυκών

Δοκιμάσατε και κρίνατε

0 Σχόλια

0

0 ψήφοι

βασικά συστατικά :

  1. κακάο
  2. κρόκος αβγού
  3. καφές