Πλοηγός

Εάν θες κι εσύ  να ραπάρεις γλυκά, παρέα μας, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα εξής βήματα και μετά... είστε λεύτερο πουλί για μεγάλα... ζαχαροστροβιλίσματα! Ή όπως κάτσει.

1)Γίνεσαι μέλος στο PastryChef.grΠάνω-δεξιά στο site μας σου δίνεται η δυνατότητα να γίνεις κι εσύ Pastry ChefΠάτα πάνω στο link και στην επόμενη σελίδα που θα ανοίξει αυτόματα, διάλεξε το Username με το οποίο θες να φαίνεσαι κάθε φορά που θα μπαίνεις στο site μας κι άλλες λεπτομέρειες για τα στοιχεία σου.

Θα πρέπει να μας δώσεις ένα πραγματικό σου e-mail, μια και σε λίγα δευτερόλεπτα θα λάβεις εκεί ένα μήνυμα από τους webmasters του PastryChef.gr, που θα επιβεβαιώνει την εγγραφή σου στο site.

2)Εσύ, μπες απλώς στο mail σου κι ακολούθησε το link/σύνδεσμοΗ εγγραφή σου ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μπορείς πλέον όχι μόνο να σερφάρεις στο PastryChef.gr αλλά και να χρησιμοποιήσεις τις εξτρά υπηρεσίες που προσφέρουμε (σχόλια, συνταγές, ευρετήριο, προφίλ, βαθμολογίες, διαγωνισμοί, προσφορές)! Καλό είναι να τσεκάρεις και τα spam/ανεπιθύμητα του e-mail λογαριασμού σου, γιατί καμιά φορά το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο παραπέφτει εκεί... Για να 'σαι σίγουρος! Την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς το PastryChef.gr, κάνοντας Log in από την κορυφή δεξιά του site και μπαίνοντας στο Λογαριασμό σουμπορείς να φτιάξεις το προφίλ σου!

Καλώς ήρθες στην παρέα του PastryChef.gr! Τώρα μπορείς κι εσύ με ασφάλεια και πολλά... σάλια να γευτείς, να δοκιμάσεις ή να δώσεις ιδέες και στους υπόλοιπους.

Αν δεν είσαι μέλος, δηλαδή δεν έχεις γραφτεί στο PastryChef.gr ή δεν έχεις ολοκληρώσει τη διαδικασία της εγγραφής (βήμα 2), μπορείς να διαβάσεις μια συνταγήνα την εκτυπώσειςνα τυπώσεις μόνο τα υλικά για να πας σούπερ μάρκετ ήνα ψάξεις με βάση κάποιο υλικό ή ονομασία γλυκού.

Εάν όμως έχεις γίνει μέλος και μέρος της παρέας μας, τότε μπορείς να κάνεις όλα τα παραπάνω, συν: να αφήσεις τα σχόλιά σου σε όποια συνταγή θες, να ποστάρεις μια συνταγήνα ανεβάσεις φωτογραφίες ή ακόμη και βήμα-βήμα διαδικασία, να φτιάξεις το προφίλ σουνα στείλεις συνταγές σε φίλους σουνα βαθμολογήσεις τις συνταγές που υπάρχουν και να γίνεις εσύ ο PastryChef της Εβδομάδας, παίρνοντας μέρος σε προσφορές και διαγωνισμούς του site.

Υ.Γ.Για να ξέρεις κι εσύ τι σου γίνεται, ο λόγος που σε πρήζουμε και χρειαζόμαστε το πραγματικό σου email, στο οποίο και σου στέλνουμε επιβεβαίωση είναι ότι, συχνά σε όλα τα site μπαίνουν robots/ρομποτάκια, που δεν είναι άνθρωποι-χρήστες όπως εσύ, αλλά "μηχανάκια", τα οποία απλώς υπάρχουν για να ενοχλούν και να επιβαρύνουν τη γρήγορη και καλή λειτουργία ενός site. Οπότε με αυτή τη διαδικασία διασφαλίζουμε ότι είσαι πραγματικός χρήστης (άνθρωπος), που ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος του site μας και όχι κάποιο ρομπότ που θα επιβαρύνει την εύρυθμη λειτουργία του! Τώρα ξέρεις...