Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στο PastryChef.gr, το ανοιχτό κλαμπ για τρελά εθισμένους σε πάσης φύσεως γλυκές γεύσεις! Διαβάστε τους ακόλουθους όρους και κανονισμούς πριν σερφάρετε ή δώσετε τα στοιχεία σας, τις συνταγές σας, τα σχόλιά σας. Σας ενημερώνουμε ότι κάνοντας χρήση του site μας συμφωνείτε και δεσμεύεστε από τους κάτωθι όρους: 

Περιορισμοί Χρήσης 
Ολόκληρο το περιεχόμενο του site είναι καταγεγραμμένο με βάση τη νομοθεσία της Ε.Ε. και προστατεύεται από τη διεθνή νομοθεσία για τα συγγραφικά και φωτογραφικά δικαιώματα. Υλικό από το PastryChef.gr δεν επιτρέπεται να αντιγραφεί, να διανεμηθεί ή να διαβιβαστεί με οποιονδήποτε εμπορικό τρόπο και οικονομικό όφελος, εάν δεν ενημερωθεί και συμφωνήσει πρώτα η ομάδας διαχείρισης του site. Οι χρήστες του PastryChef.gr μπορούν να τυπώσουν ή να κατεβάσουν ένα αντίγραφο μέρους ή ολόκληρου του υλικού για προσωπική και μόνο χρήση, με την προϋπόθεση ότι δεν θα τροποποιήσουν το υλικό που βρίσκεται στο site μας με κανένα τρόπο, ούτε θα σβήσουν ή θα αλλάξουν οτιδήποτε σχετικό με το copyright και το σήμα γνησιότητας. Όλο το υλικό σε αυτό το site παρέχεται για νόμιμη χρήση μόνο. Όσον αφορά το υλικό που η ομάδα του PastryChef.gr συγκεντρώνει και διαχειρίζεται, από τους συνεργάτες της, pastry chefs, οινολόγους και διατροφολόγους, έχει διασφαλιστεί η συνεργασία και έχει επιτραπεί η χρήση του υλικού μέσω ιδιωτικού συμφωνητικού.  

Περιορισμοί Ευθύνης 
Το PastryChef.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τεχνικά λάθη οποιουδήποτε τύπου στο λογισμικό που χρησιμοποιεί, για προβλήματα στη σύνδεση με το δίκτυο ή για ανολοκλήρωτες, ασαφείς ή καθυστερημένες μεταδόσεις. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το PastryChef.gr για ζημιές ή αλλοιώσεις οποιουδήποτε τύπου που προέρχονται από τη χρήση υλικού αυτής της διεύθυνσης, μια και μεγάλο μέρος του στηρίζεται στους χρήστες του site, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη του περιεχομένου που στέλνουν στο site προς uploading/"ανέβασμα". Το PastryChef.gr δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τις πηγές αυτού του υλικού που προέρχεται από τους χρήστες του, αλλά είναι διατεθειμένο σε περίπτωση παραπόνων να "κατεβάσει" όποιο υλικό θεωρηθεί προσβλητικό ή τυχόν παράνομο. Το PastryChef.gr παρέχει επίσης σύνδεση και με άλλες διευθύνσεις του διαδικτύου. Δεν υποστηρίζει όμως αυτές τις διευθύνσεις και δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενό τους ή για οποιαδήποτε σύνδεση που περιέχεται σε συνδεδεμένη διεύθυνση (links). 

Δήλωση  Εχεμύθειας

Όταν μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας, πληροφορίες γύρω από εσάς, φωτογραφίες, σχόλια, τηλέφωνα επικοινωνίας κλπ., οι πληροφορίες αυτές μας είναι ανεκτίμητες και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά μέσα στο PastryChef.gr. Θεωρούμε δε τα στοιχεία σας ως δικά σας και αληθή. Δε μεταβιβάζουμε το περιεχόμενο αυτό, παρά μόνο στο νόμο, εφόσον αυτό μας ζητηθεί και είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε ή στην περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματος από κάποιο χρήστη του site μας θεωρούμε ότι μας θίγει ή ότι μπορεί να βλάψει τους υπόλοιπους χρήστες. 

Προσωπικές  Πληροφορίες 
Το PastryChef.gr διατηρεί το δικαίωμα να κρατήσει, για δική του και μόνο χρήση, τα στοιχεία που καταχωρούν αυτοβούλως οι χρήστες στο site μας. Σεβόμενο τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών στο site PastryChef.gr, βεβαιώνουμε πως δεν νοικιάζουμε, πουλάμε ή ανταλλάζουμε πληροφορίες που αφορούν το αρχείο των χρηστών μας.

Τροποποιήσεις Όρων 
Το PastryChef.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιηθούν αυτοί οι όροι κι εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο θα ενημερωθούν με ενημερωτικό newsletter οι χρήστες του. Χρησιμοποιώντας το site, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε με τους υπάρχοντες κανόνες λειτουργίας του PastryChef.gr.