Αρχική
Χρόνος παρασκευής : 10'
Σερβίρει : ...
Ζαχαρονόμος : 4
Χρόνος αναμονής : πολλές ώρες κατάψυξη

Παγωτό... κολοκύθα (είσαι και φαίνεσαι!)

Ένα τελείως διαφορετικό παγωτό, που εκμεταλλεύεται στο έπακρο τη γεύση και υφή της ούτως ή άλλως ιδιαίτερης κολοκύθας.
Υλικά
Gourmet ΕπιδόρπιοGourmetΓκουρμέ ΠαγωτόΓκουρμέΚανέλαΒανίλιαCorn SyrupΣιρόπι ΚαλαμποκιούΣιρόπιΠουρές ΚολοκύθαςΧρώμαΥφήΓάλα ΚαρύδαςΚολοκύθαΠαγωτό ΚολοκύθαςΠαγωτό ΚολοκύθαΠαγωτό

Στον κάδο του μίξερ ανακατεύω το γάλα με το γάλα καρύδας και το κορν φλάουρ, να διαλυθεί καλά. Προσθέτω την κολοκύθα, το σιρόπι, τη βανίλια και την κανέλα και χτυπάω με το σύρμα.

Αν έχω παγωτομηχανή, ακολουθώ τις οδηγίες χρήσης. Εναλλακτικά: Μεταγγίζω το περιεχόμενο σε ένα σκεύος που κάνει να μπει στην κατάψυξη. Αφήνω το σκεύος 1 ώρα στην κατάψυξη, το βγάζω κι ανακατεύω πολύ καλά, να μαλακώσει η κρέμα και να μην πιάσει πάγο. Ξαναβάζω στην κατάψυξη κι επαναλαμβάνω την ίδια διαδικασία 3-4 φορές, κάθε 1 ώρα.
 

~δοκίμασέ το!~