Αρχική
Χρόνος παρασκευής : 7'
Σερβίρει : ...
Ζαχαρονόμος : 5
Χρόνος αναμονής : -

γλάσο μόκα

Κατηγορία: Γλάσο-Επικάλυψη-Σως

από το χρήστη: Μαιρούλα

Το γλάσο μόκα το χρησιμοοιείτε για να γλασάρετε πανέμορφα και πεντανόστιμα τούρτες, πάστες, εκλέρ κλπ..
Υλικά
ΓλάσοΓλάσο ΜόκαΒασική Συνταγή Για ΓλάσοΒασικό ΓλάσοΚαφέςΣτιγμιαίος ΚαφέςΦρέσκο ΒούτυροΆγλυκο ΚακάοΚακάοΚρόκος ΑβγούΕπικαλύψειςΕπικάλυψηΕπικάλυψη Γλυκών

Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε το βούτυρο να αφρατέψει. Κοσκινίζετε τη ζάχαρη με το κακάο και την προσθέτετε λίγη-λίγη στο βούτυρο, ενώ χτυπάτε συνεχώς. Προσθέτετε τους κρόκους των αβγών έναν-έναν και τον καφέ, διαλυμένο στο ζεστό νερό. Δουλεύετε τα υλικά, μέχρι το γλάσο να γίνει αφράτο.

 

Σχετικές συνταγές

ΓΛΑΣΣΟ για ΚΕΪΚ
Σιρόπι λεμονιού
Γλάσο πορτοκαλιού
Καραμέλα!
γλάσο βανίλιας