menu
Αρχική
Συνταγές
Μπισκότα-Κουλουράκια
Finger... Dessert!
Gourmet Επιδόρπιο
Βασικές Ζύμες
Βασικές Κρέμες-Γέμιση
Γιορτινά Γλυκίσματα
Γλάσο-Επικάλυψη-Σως
Γλυκά του Κουταλιού
Γλυκές Πίτες
Διάφορα
Καλλιτεχνική Ζαχαροπλαστική
Καραμέλες
Κέικ
Λικέρ, χυμοί, smoothies, ροφήματα
Μαρμελάδες & Ζελέ
Μους-Κρέμες
Παγωτά-Γρανίτες-Σορμπέ
Πανακότα & Cheesecake
Τούρτες-Πάστες
Σοκολατάκια
Τάρτες-Ταρτάκια
Νηστίσιμα
Διαίτης
Editorials
Pastry μυστικά
Γρήγορος Βοηθός
ΚΑΝΟΝΕΣ Γλυκύτητας
Γλωσσάρι ζαχαροπλαστικής
Αναζήτηση
1
πορτοκάλι
,
αβγό
Βασική Ζύμη τάρτας
Γεμίζω τη ζύμη με ρύζι, για να μη φουσκώσει ο πάτος. Προσέχω πολύ την ώρα που αφαιρώ τη μεμβράνη, ώστε να μην πέσει ρύζι στη ζύμη, γιατί είναι ωμό και πολύ σκληρό. Μπορώ να φυλάξω το ρύζι σε ένα βάζο, για την επόμενη φορά που θα το χρειαστώ.
Δες τη Συνταγή
Δες τη Συνταγή