Συνταγές για γλυκά
1
Σορμπέ από βατόμουρα

σαμπάνια, σμέουρα

Σορμπέ από βατόμουρα

Το Prosecco που προτείνει η συνταγή, είναι ένας λευκός αφρώδης οίνος, ξηρός έως πολύ ξηρός, που σε άλλες εμφιαλώσεις δίνεται ως τελείως αφρώδης (spumante) και σε άλλες ως ελαφρώς αφρώδης (frizzante).
Μακαρόν λεβάντας με ροζ κρέμα από ροδόνερο

αλεύρι αμυγδάλου, αβγά, χρώμα ζαχαροπλαστικής, λεβάντα, τυρί, σμέουρα, ροδόνερο

Μακαρόν λεβάντας με ροζ κρέμα από ροδόνερο

Προετοιμάζουμε πάντοτε τα μακαρόν από το προηγούμενο βράδυ, μια και τα ασπράδια θα πρέπει να μείνουν (τουλάχιστον) 1 νύχτα στο ψυγείο ή στον πάγκο της κουζίνας ξεσκέπαστα, να "παλιώσουν".

~

Κι άλλα μυστικά για τέλεια μακαρόν, εδώ.