Σοκολατάκια που δε σ'αφήνουν αδιάφορο. Συνδυάζει τη ζύμη από τα μπισκότα choc chips, ρολαρισμένα σε μπαλάκια και με την επικάλυψη κουβερτούρας. Αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε πάντα να ψήσετε μπισκότα choc chips. Είναι καλό να έχεις εναλλακτικές στη ζωή...
~
Αν θέλετε να μάθετε κι άλλα μυστικά για το βούτυρο, εκτός του πώς να φτιάξετε μόνοι το καστανό βούτυρο, εδώ.
Η κρέμα βουτύρου είναι κατάλληλη για κάλυψη τούρτας, πριν απο τη ζαχαρόπαστα και για διάφορα σχέδια με κορνέ για διακόσμηση . Έχει την ιδιότητα να στεγνώνει εξωτερικά κάνoντας κρούστα και εσωτερικά να ειναι μαλακή και αφράτη.Το αρνητικό σ΄αυτή την κρέμα για μένα είναι η έντονη γεύση βουτύρου και ζάχαρης. Μετά απο πολλούς πειραματισμούς κατάφερα να φτιάξω μια κρέμα που με ικανοποιεί σε γεύση αλλά και σε υφή.
Χρησιμοποιούμε συνολικά τόση άχνη ζάχαρη, ώστε το τελικό μας μείγμα να είναι ελαστικό και να μην κολλά στα δάχτυλα. Η σπιτική μας ζαχαρόπαστα είναι πανέτοιμη!
~
Δείτε εδώ βήμα-βήμα τη δημιουργία της σπιτικής ζαχαρόπαστας.