Αρχική
Χρόνος παρασκευής : 25'
Σερβίρει : ...
Ζαχαρονόμος : 5
Δοκιμασμένη : Ναι
Χρόνος αναμονής : -

Κιγιές (για τους μπεζέδες)

Κατηγορία: Βασικές Κρέμες-Γέμιση

από το χρήστη: papadatos

Πανεύκολη κρέμα, που μας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουμε όλα τα μέρη ενός γλυκού στην κουζίνα! Εν προκειμένω, τη γέμιση για μπεζέδες!
Υλικά

για το σιρόπι:

ΚρέμαΒασικές ΚρέμεςΣιρόπιΜπεζέδεςΜπεζές

 

Χτυπάω τα ασπράδια καλά μέχρι να ασπρίσουν μαζί με τη ζάχαρη.

για το σιρόπι:

Βράζω τη ζάχαρη με το νερό και τη γλυκόζη έως ότου σκουρύνει η καραμέλα μου. Βρέχω ένα κουτάλι, το σκουπίζω ελαφρώς και το βουτάω στην καραμέλα. Το βάζω και πάλι κάτω από τη βρύση. Αν σπάσει η καραμέλα, σημαίνει πως είναι έτοιμη.

Ρίχνω την καραμέλα λίγη-λίγη στον κιγιέ μου που μόλις έφτιαξα κι αναδεύω απαλά με μια σπάτουλα.