Κατηγορία: Γλάσο-Επικάλυψη-Σως
από το χρήστη: Φοίβη
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε μέσα τη ζάχαρη και τη ζεσταίνουμε. Αρχικά θα γίνει υγρή και μετά θα αρχίσει να σκουραίνει το χρώμα της και να γίνεται καραμέλα. Προσοχή να μη μας μαυρίσει! Μόλις γίνει η καραμέλα μας, αμέσως τη μεταφέρουμε σε ένα λαδόχαρτο κι αφού πέσει η θερμοκρασία της και σταθεροποιηθεί, τη σπάμε σε κομμάτια με ένα γουδοχέρι. Διακοσμούμε την τούρτα με τα κομμάτια της καραμέλας!