Αρχική
Χρόνος παρασκευής : 5'
Σερβίρει : ...
Ζαχαρονόμος : 3
Χρόνος αναμονής : -

πάστα αμυγδάλου

Κατηγορία: Βασικές Κρέμες-Γέμιση / Διάφορα

από το χρήστη: glykatzou

Αν δε σκοπεύω να χρησιμοποιήσω την πάστα αμυγδάλου αμέσως, την τυλίγω καλά με μεμβράνη για να μη στεγνώσει και την αποθηκεύω στο ψυγείο το πολύ για 2 βδομάδες.
Υλικά
ΑμυγδαλόπασταΑμύγδαλαΑποφλοιωμένα ΑμύγδαλαΑμυγδαλόσκονηΠάστα ΑμυγδάλουΕκχύλισμα ΑμυγδάλουΕσάνςΕσάνς Αμυγδάλου

Στο μπλέντερ αλέθω τα λευκά αμύγδαλα. Σε ένα μπολάκι, ενώνω το ασπράδι με την άχνη κι ανακατεύω ζωηρά με ένα πιρούνι. Προσθέτω τη σκόνη αμυγδάλου, το αλάτι και της εσάνς. Έτοιμη η αμυγδαλόπαστα.

Σχετικές συνταγές