Εάν έχουμε βαρεθεί την κλασική γεύση της κρυσταλλικής (κοινής) ζάχαρης, μπορούμε να παίξουμε και να βάλουμε άρωμα στην καθημερινότητά μας. Ένας απλός τρόπος, είναι να διανθίσουμε τη ζάχαρη με το άρωμα της βανίλιας. Φρέσκιας βανίλιας φυσικά! Εάν αφήσουμε μέσα στο βαζάκι της ζάχαρης ένα κλωναράκι βανίλια για μερικές μέρες, το αποτέλεσμα θα μας ξαφνιάσει ευχάριστα.
Αυτή την αρωματική ζάχαρη μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τόσο στον καφέ και το τσάι μας, όσο και πασπαλίζοντάς την πάνω από ουδέτερα γλυκά!