Κατηγορία: Μαρμελάδες & Ζελέ / Νηστίσιμα
από το χρήστη: fanny-m
Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη για 3'. Το κατεβάζουμε και ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνας, που τα έχουμε ήδη μαλακώσει σε κρύο νερό και στραγγίσει με τα χέρια. Ανακατεύουμε, και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Όταν αρχίσει να πήζει, ρίχνουμε το γάλα καρύδας και την τριμμένη καρύδα, ανακατεύοντας ζωηρά. Γεμίζουμε ατομικές φόρμες ή μπολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν.
Κόβουμε τα βερίκοκα σε φετούλες. Στο μπλέντερ χτυπάμε τα βερίκοκα με την ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνουν πολτός. Τα βράζουμε για 2'-3', αποσύρουμε, προσθέτουμε τη βότκα κι αφήνουμε τη σως να κρυώσει.
Πριν σερβίρουμε το ζελέ, το περεχύνουμε με τη σως βερίκοκου.