Κατηγορία: Gourmet Επιδόρπιο / Μους-Κρέμες
από το χρήστη: glykatzou
Σε μια κατσαρόλα χύνω το γάλα, τη ζάχαρη, τους κρόκους και το κορν φλάουρ. Ζεσταίνω σε μέτρια φωτιά κι ανακατεύω συνεχώς με το σύρμα, μέχρι να πάρει βράση το μείγμα. Μετράω ακόμη 1', ανακατεύοντας διαρκώς, κι αποσύρω από τη φωτιά. Μεταγγίζω το μείγμα σε ένα μπολ, προσθέτω το ξύσμα των λεμονιών κι ανακατεύω συνέχεια, μέχρι να πέσει η θερμοκρασία.
Στον κάδο του μίξερ χτυπάω τα ασπράδια με τη ζάχαρη, σε σφιχτή και λεία μαρέγκα. Το μείγμα του λεμονιού έχει κρυώσει τελείως. Το προσθέτω λίγο-λίγο στην μαρέγκα, αναδεύοντας απαλά με μια σπάτουλα, ώστε να μη χάσει τον αέρα της.
Βουτυρώνω ελαφρώς πυρίμαχα μπολάκια και τα γεμίζω με την αφρώδη κρέμα. Πασπαλίζω με την άχνη.
Ψήνω στο γκριλ για 10' περίπου, μέχρι να ροδίσει ευχάριστα το σουφλέ μου.