Κατηγορία: Γλάσο-Επικάλυψη-Σως
από το χρήστη: γιαγιά (χι χι)
Σε μπεν μαρί λιώνετε την κουβερτούρα και σε ένα μπρίκι το βούτυρο. Χτυπάτε καλά το αβγό. Προσθέτετε το βούτυρο, λιωμένο, τη σοκολάτα, επίσης, τη βανίλια και τη ζάχαρη, κοσκινισμένη, ανακατεύοντας συνεχώς. Όταν γίνει λείο το γλάσο, το χρησιμοποιείτε.
Σημαντικό: Την άχνη τη ρίχνετε λίγη-λίγη στο μείγμα, μέχρι να πετύχετε την πυκνότητα του γλάσου που θέλετε. Οπότε, δεν τη βάζετε όλη, στα τυφλά.