Κατηγορία: Τάρτες-Ταρτάκια / Διαίτης
από το χρήστη: zefkili
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κορν-φλάουερ, τη φρουκτόζη, τη βανίλια και τα αυγά. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε να βράσει το γάλα με την κρέμα γάλακτος. Πριν βράσει, ρίχνουμε λίγο γάλα στο μπολ με τα αυγά και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια, το ρίχνουμε ξανά στην κατσαρόλα με το γάλα. Ανακατεύουμε και η κρέμα μας είναι έτοιμη.
Όταν η κρέμα είναι έτοιμη γεμίζουμε το φύλλο για τάρτα, το οποίο ανοίγουμε με πλάστη για να γίνει πιο λεπτό και να καλύψει όλο το ταψί. Γαρνίρουμε με τα δαμάσκηνα και ψήνουμε στους 180° C περίπου για 40 λεπτά.