Κατηγορία: Finger... Dessert! , Διάφορα , Σοκολατάκια
από το χρήστη: fanny-m
Πανεύκολη συνταγή, που μπορούμε να φτιάξουμε παρέα με τα παιδιά μας.
~
Τα διατηρούμε εκτός ψυγείου.
~
Φυσικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και την κλασική, καφέ τρούφα, αλλά και σκόνη κακάο, ψιλοκομμένο αμύγδαλο κλπ..
Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Σε ένα μπολ σπάμε τα μπισκότα σε όσο το δυνατόν μικρότερα κομμάτια, με το χέρι. Ρίχνουμε την κουβερτούρα πάνω από τα τρίμματα του μπισκότου. Ανακατεύουμε καλά κι αφήνουμε το μείγμα λίγο να κρυώσει, τόσο όσο να πλάθεται. Πλάθουμε μπαλάκια και τα κυλάμε πάνω στην πολύχρωμη τρούφα.
Εάν θέλετε να "κλέψετε" κάτι από το χόμπι των Αμερικανών, που συνηθίζουν όταν κάνουν κάμπινγκ, να "φοράνε" τα marshmallows σε κλαδιά δέντρων και να τα καψαλίζουν πάνω από τη φωτιά, μπορείτε να το κάνετε, καραμελώνοντάς τα είτε με έναν αναπτήρα είτε με φλόγιστρο! Από απόσταση...
Η συγκεκριμένη ζάχαρη είναι πεντανόστιμη και πολύ αρωματική, τόσο σε παγωτά και επιδόρπια με βάση το γάλα όσο και σε κέικ και αφεψήματα!
~
Εάν έχω πλύνει με λίγο κρύο νερό τα ροδοπέταλα πριν τα χρησιμοποιήσω, μπορώ να τα φάω μαζί με τη ζάχαρη μια και είναι βρώσιμα!