Κατηγορία: Μπισκότα-Κουλουράκια / Finger... Dessert! / Νηστίσιμα
από το χρήστη: Μαιρούλα
Σε μπολ ανακατεύουμε το κρασί, το καλαμποκέλαιο, τη ζάχαρη, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε λίγο-λίγο το κοσκινισμένο αλεύρι, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να φτιάξουμε μια ζύμη μαλακή.
Πλάθουμε τα κουλουράκια σε ό,τι σχήμα θέλουμε, τα αλείφουμε ελαφρά με νερό και τα πασπαλίζουμε με το σουσάμι, ώστε να κολλήσουν.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C-180°C 15'-20', μέχρι να ροδίσουν.