Εάν τη θέλω πιο γλυκιά, μπορώ να αυξήσω την ποσότητα της ζάχαρης που θα χρησιμοποιήσω.
~
Επίσης, μπορώ εάν δε θέλω να φτιάξω το σιμιγδάλι στο χέρι, να χρησιμοποιήσω το μίξερ.
Εάν θέλω, μπορώ να προσθέσω περισσότερη ζάχαρη στην κρέμα από σιμιγδάλι, ώστε να είναι πιο γλυκιά.
~
Αν δε θέλω να χτυπήσω την κρέμα στο χέρι, μπορώ φυσικά να χρησιμοποιήσω το μίξερ.
Λιγάκι μπελαλίδικο κέικ σε σχέση με τα κλασικά, απλά, αλλά αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε.
~
Αφράτο κέικ με χώρα καταγωγής τη Σαρδηνία!
~
Το γλυκό που φτιάχνω έχει ψηθεί, όταν τρυπήσω με ένα πιρούνι το εσωτερικό του και αφού βγάλω το πιρούνι, δεν μένει ζύμη πάνω στα δοντάκια! Τόσο απλά.
Για μία φορά στο τόσο, είναι μια καλή όσο κι εντυπωσιακή ιδέα. Για ένα τραπέζι ή μια εκδήλωση που θέλετε να κάνετε εντύπωση. Κι αυτό, γιατί είναι ένα αρκετά μπελαλίδικο γλυκό. Έχουν όμως κι αυτά τις στιγμές τους.